skræmprintbillede af den nye hjemmeside

Ny hjemmeside

Spritny hjemmeside 2023

Vi er glade for at annoncere lanceringen af vores splinternye hjemmeside her på HF & VUC København Syd! Nu er det (forhåbentlig) lettere end nogensinde før at finde de oplysninger, du søger, uanset om du allerede er elev her på skolen eller er nysgerrig på de uddannelser, vi tilbyder.

For elever, der allerede går på skolen, er hjemmesiden et værdifuldt værktøj, hvor eleverne kan finder info fx om login, eksamen, SSO, EP, Studietur, feriekalender, ordblindeundervisning, SU og meget mere . Desuden er det indgangen til skolens interne beskedside "Edulife.kbhsyd.dk". 

Til kommende elever og nysgerrige sjæle er hjemmesiden en fyldt med oplysninger om vores uddannelser og kurser. Uanset om du drømmer om at tage en hf-eksamen, ønsker at forbedre dine kompetencer eller bare er nysgerrig på vores uddannelsesmuligheder. Start med at kontakte skolens vejledning, hvis du er interesseret i fag eller uddannelser her på HF & VUC København Syd

Tag et kig rundt på vores nye hjemmeside og lad dig inspirere af de uddannelsesmuligheder, der venter på dig. Velkommen til vores online fællesskab!

;