HF Dansk som andetsprog C og arabisk B

Vi tilbyder

Dansk som andetsprog C og arabisk kombineret med øvrige C-niveau fag.

Er dansk dit andetsprog, men ønsker du at læse på HF? Faget har fokus på dansk sprog og kultur, litteratur og medier. Vi arbejder med ordforråd og grammatik, og du øver dine evner inden for lytning, tale, læsning og skrivning i trygge rammer.

Arabisk B

Arabisk er ikke bare et fag, hvor man lærer at læse, skrive og tale standardarabisk, men en unik mulighed for at lære om arabiske samfund og kulturer.

Faget er for begyndere, men også for dem med arabisk baggrund, som kun kender til dialekt.

Standardarabisk (al-fusha) er det formelle sprog, når man skal skrive, men det er også det sprog, der tales i de arabiske nyheder og på mange offentlige og kulturelle institutioner i de arabisktalende lande. Der er mange forskellige arabiske dialekter, derfor er det en fordel at kunne standardarabisk - der er en enorm stor forskel på libanesisk og marokkansk. Standardarabisk bliver også kaldt ”de intellektuelles sprog”.

Pris

Dansk som andetsprog A-niveau er bygget op efter enkeltfagsreglerne. Det betyder, at der er deltagerbetaling for de enkelte fag undervejs. Hvis du består en hel HF-eksamen som enkeltfag, kan du få deltagerbetalingen tilbage for de fag, som indgår i denne. Læs her, hvilke fag, du skal tage, for at består en HF

Tilmelding

Før du bliver tilmeldt dansk som andetsprog, skal du lave en skriftlig test, der viser dit dansksproglige niveau, og om du kan blive optaget på holdet.

Det er altid en god idé at tage en snak med en vejleder, før du tilmelder dig. Når du er helt afklaret kan vejlederen også tilmelde dig fag direkte. 

Kontakt vejledningen

Webshop

DSA Arabisk L0A1707

Du kan kombinere dansk som andetsprog og arabisk med:

Kemi C eller religion C, 

Mediefag C eller erhvervsøkonomi C.

Kontakt en vejleder og få en snak om netop dine muligheder.

Vi tilbyder også fag som E-learning.

Billede af elever der skriver post-its
Hvordan er det at være elev på HF & VUC København Syd?
Arabisk
Arabisk
;