Billede af amagerbygningen

Indstillet til Politikens undervisningspris

Indstillet til Politikens undervisningspris

Ud af 1.305 indstillinger til Politikens undervisningspris, er Ditte Rinø Wulff som underviser på hf i dansk og historie på HF & VUC i Hvidovre, blandt de sidste 16 nominerede fordelt på forskellige uddannelsesområder. På det gymnasiale område er hun blandt de fem nominerede.

En kursist som går på hf-enkeltfag for Neurodivergente har bl.a. skrevet følgende om historie på hf-enkeltfag, HF & VUC København Syd, Hvidovre.
”Med Jeopardy og rollespil underviser Ditte Rinø Wulff på historie som enkeltfag, hvor eleverne på kort tid skal fra middelalderen og frem til i dag”.
»Alligevel formåede hun at tage det i roligt tempo«, skriver kursisten.

 

- Ditte ønskes et stort tillykke med nomineringen. Jeg er virkelig glad og stolt på hendes vegne - og på skolens vegne, og ved, at det er helt fortjent. Vi har dygtige lærere, som formår at løfte eleverne fagligt, socialt og personligt. Så det er skønt at se, at det også anerkendes af vores kursister og elever, udtaler rektor Laila Emiliussen-Hougaard. Undervisningsprisen uddeles tirsdag den 16. maj 2023 ved en fest i Politikens Hus.

Link til artikel i Hvidovre Avis

Vil du vide mere

Læs mere om skolens uddannelser

Kontakt skolens studievejledere

;