456281801 1043072573921096 2571567066953690577 N

Besøg af topledere fra Singapore 

Besøg af topledere fra Singapore 


Den 23. august 2024 besøgte 11 singaporeanske topledere (CEO’s) HF & VUC København Syd. De var meget optaget af, hvordan man hos os, arbejder med unge og voksne som enten er droppet ud af andre uddannelser eller har truffet forskellige omvalg, og nu ønsker en gymnasial uddannelse, så de kan komme videre i uddannelse og jobs. 
 
Toplederne kom til Danmark som led i et regeringsinitiativ, der skal bidrage til at udvikle forretningskulturen i Singapore. Singapore er et land præget af en kultur, hvor alt handler om penge. Der har den singaporeanske regering sat sig for at udvikle kulturen i Singapore. De singaporeanske virksomheder skal lære at bidrage til samfundet og give noget tilbage til samfundet. Derfor er vi bestemt også glade for, at de valgte at komme forbi HF & VUC København Syd udtaler rektor Laila Emiliussen-Hougaard. 
 
Delegationen var ledet af Mr. Tony Lai, der er COO i en styrelse under det singaporianske ministerium for kultur og ungdom. Her findes der et særligt initiativ: The Company of Good. Mr. Tony Lai har været i Danmark ikke mindre end 11 gange og kender meget til Danmark, danske virksomheder og dansk kultur. Så det var en erfaren leder gruppen havde med til Danmark. 


Aktuelt er der 2.800 signaporianske virksomheder tilknyttet det program. Formålet med programmet er som de beskriver, at; "companies who operate in Singapore give back to the country that has enabled them to succeed through (a) environment sustainability (b) social contributions like volunteering (c) robust corporate governance and even (d) sustainable business practices in procurement and supply chain management”. 
 
Under besøget drøftede vi især medborgerskab, social inklusion, hvordan vi arbejder med faglighed, pædagogik og didaktik, således, at flest mulig gennemfører deres 2-årig hf og hf-enkeltfag og kommer videre i uddannelse. Spørgelysten var stor fra de singaporeanske ledere, og vi håber på, at de drøftelser vi havde bidrager til nye syn på læring og inklusion, som er den del af et initiativ til at udvikle Singapore udtaler Laila Emiliussen-Hougaard. 
 

 

;