Dansk Som Andetsprog (1)
Klar Til Erhvervsuddannelse

Til dig der ikke har dansk som modersmål

Har du gennemført den grundlæggende danskuddannelse på fx sprogskolen, men har brug for at blive endnu bedre til dansk inden videre uddannelse eller arbejde, så kan du læse Dansk som andetsprog. 

Dansk som andetsprog giver samme muligheder som faget dansk i 9.-10. klasse for voksne (AVU), og vi tilbyder undervisning på niveauerne: Basis, G (9. kl.), F-E-D (10. kl.).

I undervisningen er der fokus på, at du bliver bedre til dansk både mundtligt og skriftligt og får udvidet dit ordforråd. Du kommer til at arbejde med litteratur, sprog og medier. Du skal analysere tekster og skrive forskellige slags opgaver. 

Du kan også læse dansk som andetsprog på HF, som kan være en del af en fuld hf. Dansk som andetsprog på HF afsluttes med en eksamen efter hvert niveau.

Prøver

Undervisningen afsluttes med en intern evaluering, som bestemmer, om du kan blive optaget på G-niveau i dansk som andetsprog.

Efter basispakken kan du fortsætte på vores 9. klasses pakker på G-niveau. Med en 9. klasses-eksamen, kan du søge ind på en erhvervsskole eller fortsætte på 10.-klasses niveau.

Pris

Der er deltagerbetaling på AVU. Læs om deltagerbetaling her

Tilmelding

Det er altid en god idé at tage en snak med en vejleder, før du tilmelder dig. Når du er helt afklaret kan vejlederen også tilmelde dig fag direkte. 

 

Kontakt vejledningen

 

;