HF Flex

Drømmer du om at tage en HF-uddannelse, og har du brug for et fleksibelt forløb som passer ind i dit liv, så kan HF flex være noget for dig.

Ved at sammensætte din uddannelse, hvor dele af din uddannelse er i et læringsfællesskab på Amager-afdelingen eller i Hvidovre og andre dele af uddannelsen er tilrettelagt med e-learning, skaber du fleksibilitet i din hverdag, som giver muligheder for, at arbejds- og privatliv hænger godt sammen med at tage en uddannelse.

HF Fleksibel kan være for dig som:

  • dyrker idræt på et højt plan, og har brug for at passe din træning
  • arbejder ved siden af og gerne vil have frihed til at fortsætte med dette 
  • har hjemmeboende børn 
  • følger behandling eller et udredningsforløb i psykiatrien, og har brug for dage uden undervisning

Du har mulighed for at tone din HF mod din drømmeuddannelse ved hjælp af valgfag. Få vejledning til dette i studievejledningen.

Pris

HF Flex bygges op efter enkeltfagsreglerne. Det betyder, at der er deltagerbetaling for de enkelte fag undervejs. Hvis du består en hel HF-eksamen som enkeltfag, kan du få deltagerbetalingen tilbage for de fag, som indgår i denne.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig via vejledningen. Book et møde (enten fysisk eller pr. telefon), og bliv tilmeldt. Husk at have dine gamle eksamenspapirer ved hånden.

Kontakt vejledningen

 

HF Flex
Billede Til To Billede Modul På Hf Europe 1
Billede af Elev på Science plus på HF Hvidovre

Eksamen og prøver

Når du læser fuld HF med enkeltfag skal du op til eksamen i alle fag. Og du skal skrive Større Skriftlig Opgave (SSO) og Eksamensprojekt (EP).

Find al info om eksamen her:

- Eksamensdatoer
- SSO, EP
- Mødetid til eksamen
- Hvad du gør, hvis du bliver syg ved eksamen
- Hvornår der afholdes sygeeksamen
- Karakterer og eksamensbeviser

Gå til eksamensoversigt

;