Du kan købe fag og tilmelde dig hold direkte i vores webshop.

Dette gælder både fag på HF, fag på AVU og fag, der læses om e-learning.

Tal med en vejleder, hvis du er i tvivl eller har brug for hjælp.

Kontakt vejledningen

HF-enkeltfag

Fagpakke

Med en HF enkeltfag-fagpakke, kan du tage en HF-eksamen på 2 eller 3 år. Du kan vælge om du vil gå i en klasse med andre unge, gå sammen med unge voksne med børn eller læse online, hvis du fx arbejder ved siden af. Mulighederne er mange.

HF-enkeltfag er et godt alternativ til 2-årig HF, hvis du ikke nået at tilmelde dig inden deadline. På HF-enkeltfag kan du tilmelde dig nu og frem til studiestart.

Enkeltfag

Du kan selv vil bestemme, om du vil læse ét eller flere fag samtidig. Se skemaet og fagene fordelt på de forskellige semestre her.

Tilmelding

Meget tit kræver det en vurdering af dit niveau, dine tidligere uddannelsesforløb og kombinationen af dine fag, før du kan tilmeldes. Kontakt vejledningen.

Du kan tilmelde dig her:

Webshop

Vejledningen

 

Tilmelding via webshop

Husk:

  • at have dokumentation fra tidligere uddannelse(r), hvis du ikke har taget det lavere niveau hos HF & VUC København Syd. Du kan evt. tage et billede af eksamensbeviset med din telefon og uploade.
  • at du kun kan få SU, hvis dit SU-timetal er højt nok, med mindre du har bestået faget eller har en afsluttet gymnasial uddannelse. Se mere på su.dk
    du, hvis du er under 18 år, skal du have en uddannelsesplan fra din UU-vejleder.
  • betalingen for fag først reserveres. Pengene trækkes fra din konto, når din tilmelding er godkendt.

AVU-enkeltfag

Fag på grundskoleniveau

AVU er for alle, der har brug for at afslutte eller forbedre fag på niveau med folkeskolens afgangsprøve. AVU giver de samme mu­lig­he­der, som den eksamen, du får, når du afslutter fol­ke­sko­len.

Med en AVU kan du bl.a. komme videre på en erhvervsuddannelse eller tage en HF

Tilmelding

Meget tit kræver det en vurdering af dit niveau, dine tidligere uddannelsesforløb og kombinationen af dine fag, før du kan tilmeldes. 

Du kan tilmelde dig her:

Vejledning

;