EASIE POSTER KBH SYD LOCAL

Counter-Strike 2v2 turnering

Turnering starter kl. 10.00 mandag d. 15. april 2024.

Som en del af vores deltagelse i det EU-støttede EASIE-Projekt, vil skolen deltage i en online Counter-Strike 2v2 turnering. Turnering starter kl. 10.00. på mandag d. 15. april.

Du kan se med på twitch her: https://www.twitch.tv/easieesportsproject

eller kom og støt skolens hold og oplev den fede stemning til viewing party i kantinen på Hvidovre-afdeling!

Det afholdte EASIE 2v2 online tournament i Counterstrike.

Den 15.04.2024 afholdte vi EASIE 2v2 Counter-strike online tournament. Eleverne fra HF Esport & Games lagde en kæmpe indsats og sørgede for et super fedt arrangement. Det er vi utrolig stolte af. Derudover har eleverne lagt meget arbejde i projektet op til selve turneringen. Her samarbejdede de internationalt med de forskellige deltagere fra EASIE-projektet i workshops vedrørende alt lige fra casting, streaming, grafisk materiale, til SoMe og turneringsplanlægning. Eleverne fik dermed trænet mange kompetencer, som fx. kommunikations mål, organisering og planlægning, digitale kreative færdigheder, tværnationalt samarmejde, ansvar og ejerskab - og ikke mindst sprog!

På dagen stod Nico og Emil for casting af kampene fra studiet på København Syd. De sørgede for 5 timers underholdende, informativ og spændende stream. Alt sammen på engelsk.

Vinderne af turneringen blev Dennis og Jonas fra KBH SYDs egen Esport & Games linje. De spillede overbevisende og slog dermed holdende fra både CESUR og VUC Storstrøm.

Og tak til alle der så med!”

 

;