Billede Af Pantprojekt På Hf & Vuc København Syd I Bredformat

Pant-indsamling i gang på HF & VUC København Syd

Pant-indsamling i gang på HF & VUC København Syd

Eleverne på HF & VUC København Syd er fuld gang med at indsamle pant-penge til Danmarksindsamlingen 2024, der har som tema at hjælpe verdens sultne og fejlernærede børn.

Her er der både blevet opsat plakater, flere postbokse og lavet forskellige afstemninger om ”Hvem der spiller bedst fodbold?” og ”Hvem der ved mest om hvad der sker på skolen?”, hvor man skal smide sin pantdåse til dem, man synes skal vinde.

"Vi vil meget gerne være med til at kunne bidrage med at hjælpe verdenens sultende børn samtidig med at det gør noget godt for klimaet”, forklarer Bjarke Egebo Koltze, HF-elev og projektleder for pantindsamlingen på skolen.

I slutningen af måneden bliver der også arrangeret en stor indsamlings-fredagscafé for alle elever, hvor alle pengene fra drikkevarer og andet, går direkte til Danmarks indsamling 2024, der i år har som tema at hjælpe verdens sultne og fejlernærede børn.

"Jeg har endda også prøvet at sende et brev til julemanden og ønsket at vi når vores mål på 5.000 kr." griner Bjarke og tilføjer. "Andre medborgere omkring skolen er også meget velkomne til at tage deres pant med og putte det i de kasser som står ved indgangen til vores skole. Det ville vi og børnene i de landene vi hjælper blive meget taknemlige for..."

Der har åbenbart været lidt julemagi i luften, da målet om 5.000 kr. blev nået lige efter jul, men det betyder ikke at eleverne stopper indsamlingen, men i stedet sætter nyt mål for at se, hvor højt skolen kan komme.

Alle kan se hvor langt skolens indsamling er nået her: dinindsamling.danmarksindsamling.dk/fundraisers/hf-vuc-kobenhavn-syd

Det store indsamlingsshow løber af stablen den 3. februar 2024 kl. 19.00 på DR1.

Hvad er Join2Recycle (Danmarks pantindsamling)?
Join2Recycle er et plug and play-koncept, der hjælper med at sortere flasker og dåser fra resten af affaldet, så de kan pantes og genanvendes. Udover klimagevinsten, er der også en økonomisk gevinst, som lige nu kommer Danmarks Indsamling og verdens sultne børn til gode.
Kilde: danskretursystem.dk

Link til artikel i Hvidovre Avis

Vil du vide mere

Læs mere om skolens uddannelser

Kontakt skolens studievejledere

Billede Af Pantprojekt På Hf & Vuc København Syd

Bjarke Egebo Koltze, HF-elev, skolebestyrelsesmedlem og projektleder for pantindsamling på HF & VUC København Syd

;