HF- skole med perfekte transportmuligheder fra Københavns centrum

Bor du i København, og overvejer en HF? Så kan vi tilbyde et bredt udvalg af forskellige HF-linjer og -uddannelser.  Du kan blandt andet kombinere din HF med E-sport, rejser og meget mere. Vi har studerende fra hele Købehavn og omegn, blandt andet fra Frederiksberg, Ishøj m.fl.

HF & VUC Københavns Hvidovre-afdeling ligger lige ved Åmarken Station. S-togets linje A kører lige til døren og det samme gør bus 8A. Så der er gode transportmuligheder fra hele København, Sydhavnen, Valby, hele Amager, Frederiksberg, Ishøj og hele Vestegnen.

Amager-afdelingen ligger ved Tårnby station og Tårnby Torv. Hertil kommer du nemt med regionaltogene og bus 350S fra centrum og over Amagerbro.

HF & VUC København Syd tilbyder seriøs og inspirerende undervisning til voksne og unge med høj faglighed på alle niveauer. Gennem en bred vifte af tilbud kan du som kursist kvalificere dig til videre uddannelse og forberede dine muligheder for at få dit drømmejob.

Overvejer du en HF i København på Frederiksberg eller i Ishøj, så tag en snak med os, vi er en skole med mange muligheder. 

 

Du kan læse mere om vores uddannelsestilbud i menuen i venstre side.